Miljövänlig isolering

Lösullsisolering - vad vi erbjuder

Snabb och enkel miljövänlig väggisolering.
Snabb och enkel miljövänlig takisolering.
Snabb och enkel miljövänlig vindisolering.
Återförsäljare av miljövänlig isolering

MNJ Fastighets AB är en återförsäljare till iCell som tillverkar miljövänlig isolering. Vi vänder oss till privatpersoner och mindre byggföretagare som bygger småhus.

Som återförsäljare erbjuder vi marknadens bästa isolering till förmånliga villkor.

Isolering av vind, väggar och golv.

Vi erbjuder isolering av vind, väggar och golv med miljövänlig lösullsisolering.

Miljövänlig lösullsisolering av returpapper

Vi finns i Insjön, Dalarna

Vi finns i Insjön i Dalarna och våra kunder kommer från Leksands, Rättviks och Gagnefs kommuner. Vi får också beställningar från andra delar av Dalarna som Falun, Borlänge och Mora.

Kvalitetsäkrad leverantör

iCell är ett kvalitetssäkrat företag
Kvalitetssäkring

Kvalitetssäkringen hos oss och vår leverantör iCell är för oss en självklar förutsättning för att kunna leva upp till krav och förväntningar från våra kunder och inte minst vår miljö.

Lösullsisolering - hur går det till?

Vi erbjuder expertkunskap om isolering och hjälper till så du beställer rätt isolering och får rätt utförande vid installation av lösullen.

Kvalificerade byggråd om miljövänlig isolering

Vi följer branschens byggråd vid installation och utförande och vi har erfarenhet av att ha arbetat med isolering sedan 1992.

Hjälp med det praktiska arbetet att isolera

När du köper isolering av oss får du också hjälp med det praktiska. Du kan antingen anlita oss att utföra isoleringsarbetet eller så kan vi hjälpa dig att isolera själv. Vi har ett aggregat på en lastbil som vi använder för att blåsa in isolering snabbt och säkert där den ska vara.

MNJ Fastighets AB erbjuder bättre priser på isolering

För dig som isolerar själv kan vi erbjuda väldigt bra priser då vi kan erbjuda dig att hyra den utrustning som krävs för jobbet förmånligt.

För dig som väljer att vi utför arbetet med att isolera ditt hus tar vi ansvar för att det blir korrekt utfört.

Vi kan både erbjuda kvalificerad rådgivning eftersom vi varit verksamma länge i branschen och bra priser tack vare att vi säljer mycket isolering och därigenom kan pressa våra inköpspriser.

Isoleringsskivor

Vi vill utöka vårt sortiment med miljövänliga isoleringsskivor. Vår leverantör väntas starta produktion i år. Ring oss för mer information.

Miljövänlig cellulosaisolering

Bättre än mineralull

Tillverkning av miljövänlig isolering av returpapper

Vi har valt iCell

Ett materials isoleringsförmåga beror på främst tre faktorer: lufttäthet, värmekapacitet och konvektion. iCell Lösull med sin höga densitet i kombination med hög tröghet isolerar bättre än mineralull. Den höga densiteten och lufttätheten medför också en utmärkt ljudisolerande förmåga med bästa värmekapacitet.

Lokalt tillverkad isolering

iCell cellulosaisolering är tillverkad i Älvdalen i Sverige hela vägen från råvara till färdig produkt. Råvaran som vi använder är ocirkulerade returtidningar, som i sin tur tillverkats av rena cellulosafibrer från svenska barrträd. Att återvinna tidningar för att göra effektiv isolering är ett utmärkt sätt att spara på råvaror och energi.

Beställ miljövänlig isolering idag

Vi på MNJ Fastighets AB hjälper dig välja rätt

För mer information och beställning ring 010-13 00 942.